עוגת בננה ונענע

עוגת בננה ונענע מתוך הספר 'עוגות ברגע' של חנה שאולוב

מתכון מאת: מערכת וואלה!
עוגת בננה ונענע מתוך הספר עוגות ברגע ( דני לרנר )

מצרכים

  • 3-2 תבניות קרטון קטנות חד-פעמיות לאינגליש קייק, או תבנית עגולה מס' 22, מרופדת בנייר אפייה
  • 1 בננה גדולה, חתוכה לקוביות
  • ½ 1 כפות נענע קצוצה
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • קליפה מגוררת מלימון שלם
  • 1.5 כוסות סוכר חום (דמררה)
  • 3 כפות אשל או יוגורט
  • ½ כוס שמן (רצוי קנולה)
  • 2 ביצים
  • ½ 1 כוסות קמח תופח
  • ½ כוס קורנפלור
  • ½ כוס חלב
  • גרגירים ספורים של פלפל שחור, גרוס דק (לא לוותר!)

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור לחום בינוני (180-170 מעלות).
  • 2. שמים את כל החומרים בקערה ובוחשים היטב בכף עץ.
  • 3. מעבירים לתבניות ואופים עד 40 דקות, או עד שקיסם עץ שננעץ בעוגה יצא יבש. זמן האפייה תלוי בגודל התבניות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully