משקה בועות שוקולד

מתכון מאת: גל קזס, מערכת וואלה!
משקאות שוקולד. אפיק גבאי
משקאות שוקולד

מצרכים

  • 1/4 כוס טפיוקה
  • 1 ליטר מים
  • 300 גרם (כוס וחצי) סוכר
  • 250 מ"ל (קופסה) שמנת מתוקה
  • 1 חבילה בזיליקום טרי
  • 150 גרם שוקולד חלב
  • 50 גרם חמאה

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים את המים והסוכר. מוסיפים את הטפיוקה, וממשיכים לבשל על אש נמוכה עד שהטפיוקה הופכת להיות שקופה. מסננים את הטפיוקה ומניחים בצד.
  • 2. מרתיחים שמנת מתוקה ובזיליקום. מסננים את העלים מהשמנת ומשליכים אותם.
  • 3. מוסיפים שוקולד חלב ובוחשים, עד להמסה. מוסיפים גם את החמאה.
  • 4. מערבלים הכל בבלדר, מוזגים לכוס, מוסיפים את הטפיוקה ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully