משקה בועות שוקולד
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1/4 כוס טפיוקה
- 1 ליטר מים
- 300 גרם (כוס וחצי) סוכר
- 250 מ"ל (קופסה) שמנת מתוקה
- 1 חבילה בזיליקום טרי
- 150 גרם שוקולד חלב
- 50 גרם חמאה
אופן ההכנה
- 1. מרתיחים את המים והסוכר. מוסיפים את הטפיוקה, וממשיכים לבשל על אש נמוכה עד שהטפיוקה הופכת להיות שקופה. מסננים את הטפיוקה ומניחים בצד.
- 2. מרתיחים שמנת מתוקה ובזיליקום. מסננים את העלים מהשמנת ומשליכים אותם.
- 3. מוסיפים שוקולד חלב ובוחשים, עד להמסה. מוסיפים גם את החמאה.
- 4. מערבלים הכל בבלדר, מוזגים לכוס, מוסיפים את הטפיוקה ומגישים.