- 1. מכינים את רוטב העגבניות - במחבת מזהיבים קלות את השום והבצל, מוסיפים את העגבניות ומעט מלח. מבשלים על אש קטנה כעשר דקות.
-
- 2. מכינים את קרם הקשיו - במעבד מזון טוחנים את אגוזי הקשיו ושמרי הבירה עם זרזיף דק של מים עד שנוצר מרקם חלק. ממליחים לפי הטעם.
-
- 3. אופים את פרוסות החצילים בתנור על נייר אפייה עם מעט שמן ומלח (20-15 דקות, או עד שהם מזהיבים קלות).
-
- 4. משמנים תבנית מרובעת (24×35) ומניחים עליה את עלי הלזניה. מצפים את העלים ברוטב עגבניות, חצילים אפויים, קרם קשיו ופסטו. חוזרים על התהליך עם עוד שתי שכבות של עלי לזניה ויוצרים שכבה אחרונה של עלי לזניה ללא כיסוי. מפזרים אבקת שמרי בירה ומכסים (אם התבנית נטולת מכסה, אפשר לאלתר באמצעות מגש בגודל מתאים).
-
- 5. אופים כ-20 דקות ב-º150, ולסיום עוד 3 דקות ללא הכיסוי.