וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק דלעת עם קרם קשיו

שפית שלי לרון ממשק ברזילי מכינה מרק כתום עם דלעת וגזר עם פטנט, שמעניק למרק מרקם קטיפתי וקרמי בלי טיפת חלב

מתכון מאת: שלי לרון, מערכת וואלה!

משק ברזילי. נמרוד סונדרס
משק ברזילי

מצרכים למתכון

  • ל-6-8 מנות:
  • בצל פרוס דק
  • כף שמן קנולה
  • 2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
  • חתיכה של דלעת(250-300 גרם) חתוכה לקוביות קטנות
  • 1 בטטה קטנה קלופה חתוכה לקוביות
  • חצי תפוח קלוף וחתוך לקוביות
  • 1ס"מ ג'ינג'ר קצוץ דק
  • 1 שן שום כתוש
  • 1 למון גראס קצוץ דק מאד או חתוך גס (כדי שניתן יהיה להוציאו אח"כ)
  • 1/2 1 ליטר ציר ירקות או מים
  • מלח
  • פלפל
  • קמצוץ כורכום
  • לקרם קשיו
  • 1 כוס קשיו מושרת במים עד לכיסוי לפחות לארבע שעות
  • 1 שן שום
  • 1 כוס מים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  • 1. מאדים את הבצל בכף שמן קנולה עד שקיפות.
  • 2. מוסיפים ג'ינג'ר, שום ולמון גראס ומאדים עוד כדקה.
  • 3. מוסיפים את הירקות, הנוזלים ומתבלים במלח, פלפל ומעט כורכום.
  • 4. מנמיכים לאש קטנה לאחר רתיחה ומבשלים כ-40 דקות- שעה עד שהירקות רכים לחלוטין.
  • 5. טוחנים בבלנדר או מוט טוחן (מוציאים את הלמון גראס אם נשאר חתוך גס) וטועמים תיבול.
  • 6. מסננים את הקשיו מהנוזלים וטוחנים בבלנדר ל למרקם חלק ובסמיכות נרצויה (אפשר להוסיף מעט או להחסיר מעט נוזלים).
  • 7. מגישים כף קרם קשיו מעל המרק ובצל ירוק קצוץ.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully