מרק דלעת ודבש

מתכון של השף נועם דקרס, מ'ברקרולה' ביסטרו בר.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
מרק דלעת ודבש של מסעדת ברקרולה

מצרכים

  • 1 ק"ג דלעת נקייה וחתוכה לקוביות
  • 1/2 כוס כרישה קצוצה
  • 1/2 כוס גזר קצוץ
  • 1/2 כוס בצל קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 כף דבש גדושה
  • 50 גר' חמאה
  • 750 סמ"ק ציר ירקות או מים
  • 2 ענפי מרווה
  • מלח, פלפל לבן
  • מוסקט
  • להגשה: שמנת חמוצה או קרם פרש

אופן ההכנה

  • 1. מאדים בחמאה את הבצל, הכרישה, השום והמרווה לכ- 5-7 דקות. מוסיפים את הדלעת, הגזר, הדבש ומאדים מעט. מוסיפים את הנוזלים ומביאים לרתיחה.
  • 2. מבשלים עד שהירקות רכים לחלוטין. מוציאים את המרווה וטוחנים את המרק בבלנדר או בבלנדר ידני. מתבלים במלח, פלפל לבן טחון ומוסיפים מעט מוסקט מגורד טרי.
  • 3. הגשה: מומלץ להוסיף לכל צלחת כף שמנת חמוצה או קרם פרש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully