- 1. מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
-
- 2. חותכים את פילה הדג ל-4 חתיכות של 250 גרם כל אחת.
-
- 3. ממיסים חמאה במחבת כבדה, מוסיפים 4 כפות שמן זית ומטגנים את פילה הדג על העור כ-5 דקות כל אש בינונית ולא הופכים את הדג על צידו השני.
-
- 4. מסירים את המחבת מהאש ויוצקים למחבת את ציר הדגים.
-
- 5. מניחים את הירקות על תבנית שטוחה, ללא הרוזמרין, העגבניות והזיתים, מוסיפים שמנת ומלח ואופים כ-40 דקות.
-
- 6. הרכבת המנה: חותכים את נייר האפייה לגודל של A4. מסדרים את ארבעת הניירות על משטח עבודה, מניחים במרכז כל אחד פילה דג ומחלקים בצורה שווה את הירקות.
-
- 7. מוסיפים את הזיתים, עגבניות השרי והרוזמרין ומוסיפים מציר הדגים באופן שווה בין ארבע מנות הדגים. מקפלים את הדפים לצורת סוכריה או מעטפה.
-
- 8. מכניסים לתנור לחצי שעה נוספת בחום של 180 מעלות.
-
- 9. מגישים עם המעטפה על הצלחת ונזהרים בעת הפתיחה.