וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פילה מוסר על גרגרי חיטה

המנה הזו כולה מורכבת מטעמים ים תיכוניים נפלאים: פילה המוסר ים המטוגן על הלשחמה, החיטה המזרחית המקבלת תיבול מתקתק מהקינמון והתמרים, והפסטו הירקרק שמעניק טוויסט רענן.

מתכון מאת: מערכת וואלה

פילה מוסר על גרגרי חיטה.
פילה מוסר על גרגרי חיטה

מצרכים למתכון

  • 2 חתיכות פילה מדג מוסר אחד
  • 200 גרם חיטה מלאה
  • 3 כפות דבש
  • מקל קינמון
  • פלפל שחור
  • תמרים
  • לפסטו:
  • כוסברה
  • שום
  • שמן זית
  • לימון
  • גרגרי כוסברה קלויים

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים קלות את הדגים עד להשחמתם, כ-2 דקות לכל צד בערך. לאחר מכן מעבירים את הדגים לתוך תנור/ טאבון לעוד כ-6 דקות בטמפרטורה של 160 מעלות.
  • 2. במקביל מבשלים את החיטה עם כוס וחצי מים, 3 כפות דבש, מקל קינמון, תמר אחד, ופלפל שחור גרוס.
  • 3. טוחנים במעבד מזון את הכוסברה עם שום, לימון ושמן זית.
  • 4. מניחים את החיטה, ומעל מניחים את פילה הדגים מסביב.
  • לאחר מכן יוצקים את רוטב הפסטו כוסברה ולקישוט מפזרים את גרגרי הכוסברה הקלויים ומקל קינמון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully