פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פילה מוסר על גרגרי חיטה

      המנה הזו כולה מורכבת מטעמים ים תיכוניים נפלאים: פילה המוסר ים המטוגן על הלשחמה, החיטה המזרחית המקבלת תיבול מתקתק מהקינמון והתמרים, והפסטו הירקרק שמעניק טוויסט רענן.

      3 מדרגים / 3.32 כוכבים

      פילה מוסר על גרגרי חיטה (יח
      פילה מוסר על גרגרי חיטה (יח"צ)

      מצרכים

      • 2 חתיכות פילה מדג מוסר אחד
      • 200 גרם חיטה מלאה
      • 3 כפות דבש
      • מקל קינמון
      • פלפל שחור
      • תמרים
      • לפסטו:
      • כוסברה
      • שום
      • שמן זית
      • לימון
      • גרגרי כוסברה קלויים

      אופן ההכנה

      • 1. מטגנים קלות את הדגים עד להשחמתם, כ-2 דקות לכל צד בערך. לאחר מכן מעבירים את הדגים לתוך תנור/ טאבון לעוד כ-6 דקות בטמפרטורה של 160 מעלות.
      • 2. במקביל מבשלים את החיטה עם כוס וחצי מים, 3 כפות דבש, מקל קינמון, תמר אחד, ופלפל שחור גרוס.
      • 3. טוחנים במעבד מזון את הכוסברה עם שום, לימון ושמן זית.
      • 4. מניחים את החיטה, ומעל מניחים את פילה הדגים מסביב.
      • לאחר מכן יוצקים את רוטב הפסטו כוסברה ולקישוט מפזרים את גרגרי הכוסברה הקלויים ומקל קינמון.

      מתכונים נוספים

      פילה מוסר על גרגרי חיטה
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -