- 1. מכינים את הרוטב: במעבד מזון מערבבים 4 כפות יוזו, שן ג'ינג'ר, שן שום, מלח ופלפל ומזלפים באטיות כחצי כוס שמן זית.
- חולטים את האספרגוס במים רותחים (כ-10 שניות) ומצננים מיד במי קרח.
-
- 2. מלהיטים מחבת עם שמן זית, מניחים את הדג עם העור כלפי מטה ומנמיכים את האש. צורבים את הדג עד להלבנה (רגע לפני השחמה כ-10 דק'), הופכים לצד השני לכמה שניות להשחמה ומניחים את הפילה על הצלחת.
-
- 3. מחממים את האספרגוס כמה שניות על המחבת (אותה מחבת בה השתמשנו להכנת הדגים), מסדרים את גבעולי האספרגוס מעל הדג ויוצקים את הרוטב מעל. מפזרים סומסום שחור וצנוניות.