- 1. מחממים את היין מעט, מוסיפים את הקקאו ומערבבים עד לאחידות.
-
- 2. מוסיפים את השמן וסוכר דמררה ומערבבים לתערובת אחידה.
-
- 3. מקציפים 3 חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף יציב, מוסיפים את החלמונים ומקפלים לתערובת.
-
- 4. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה לתוך התערובת ומערבבים.
-
- 5. מחממים תנור ל- 160 מעלות, מרססים ספרי שמן על נייר אפייה, מוזגים לתבנית ואופים כ- 40 דקות, מצננים.
-
- 6. אופן הכנת הסירופ: מרתיחים מים וסוכר ומורידים מהאש.
-
- 7. מוסיפים נס קפה וליקר הקפה ומוזגים על העוגה.
-
- 8. אופן הכנת הציפוי: ממיסים את שוקולד. מוסיפים את השמן ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים לתערובת את השקדים.
-
- 9. מוזגים על העוגה ומגישים.