- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים בספריי שמן תבנית שקעים למאפינס.
-
- 2. טורפים ביצים בקערה. מוסיפים שמן, גרידה ומיץ מהתפוז ומערבבים בעזרת בוחש גיטרה עד קבלת תערובת חלקה.
-
- 3. מערבבים בקערה נפרדת את הקמח ללא גלוטן, הסוכר ואבקת האפייה. משלבים את תערובת הביצים לתערובת הקמח בעזרת "לקקן" ובסוף מוסיפים את 50 גר' הפקאנים.
-
- 4. מזלפים לתבניות השקעים עד 2/3 גובה (מומלץ לרסס מעט בשמן קנולה). מפזרים מעט פקאנים שבורים ומכניסים לאפייה.
-
- 5. אופים 15-20 דקות עד שהקיסם הננעץ במאפינס יוצא יבש.
-
- 6. מאחסנים בכלי אטום מחוץ למקרר עד 3 ימים.