עוגיות תחרה קוקוס תפוז

מתכון פשוט וקל, כשגדולתן של העוגיות הללו היא במרקם דמוי התחרה. חשוב רק להכין את התערובת יום לפני האפייה ולאחסן במקרר.

מתכון מאת: מיקי שמו, מערכת וואלה!
עוגיות תחרה.
עוגיות תחרה

מצרכים

  • ל- 60 עוגיות:
  • 130 גרם ( 1/2 1 כוסות) קוקוס טחון
  • 120 גרם ( 1 כוס) אבקת סוכר
  • 2 ביצים מידה L
  • 30 מ"ל ( 3 כפות) שמן קנולה
  • קליפה מגוררת מתפוז אחד
  • לציפוי:
  • 100 גרם שוקולד מריר מומס
  • ספריי שמן

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל- 170 מעלות.
  • 2. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים ביצים ואבקת סוכר כ- 2-3 דקות עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים קוקוס וגרידת תפוז ולבסוף את השמן ומערבלים.
  • 3. מניחים תלוליות בקוטר 3 ס"מ בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת מעט עם ספריי שמן (חשוב לשמור על מרווחים של 2 ס"מ). משטחים את התלוליות בעזרת פלטה או גב של כף, כך שיצאו עיגולים בעובי 1/2 ס"מ.
  • 4. אופים כ-8-10 דקות עד להזהבה ומצננים.
  • 5. אפשר גם לטבול מחצית מכל עוגייה בשוקולד מריר מומס ולהניח על תבנית עד להתייצבות. שומרים בכלי אטום בטמפ' החדר עד 10 ימים.
  • גיוון: ניתן להכין מכל 2 עוגיות "עוגיית סנדביץ'", כשבמרכזה גנאש שוקולד או קונפיטורה איכותית (לדוגמא: פטל).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully