- 1. מחממים תנור ל- 170 מעלות.
-
- 2. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים ביצים ואבקת סוכר כ- 2-3 דקות עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים קוקוס וגרידת תפוז ולבסוף את השמן ומערבלים.
-
- 3. מניחים תלוליות בקוטר 3 ס"מ בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת מעט עם ספריי שמן (חשוב לשמור על מרווחים של 2 ס"מ). משטחים את התלוליות בעזרת פלטה או גב של כף, כך שיצאו עיגולים בעובי 1/2 ס"מ.
-
- 4. אופים כ-8-10 דקות עד להזהבה ומצננים.
-
- 5. אפשר גם לטבול מחצית מכל עוגייה בשוקולד מריר מומס ולהניח על תבנית עד להתייצבות. שומרים בכלי אטום בטמפ' החדר עד 10 ימים.
-
- גיוון: ניתן להכין מכל 2 עוגיות "עוגיית סנדביץ'", כשבמרכזה גנאש שוקולד או קונפיטורה איכותית (לדוגמא: פטל).