- 1. מרוקנים את התפוחים: חותכים את החלק העליון של התפוח בגובה כחצי ס"מ. מרוקנים את התפוחים בעזרת כף פריזיאן. משאירים דפנות בעובי של כחצי ס"מ.
-
- 2. מערבבים סוכר וקינמון וזורים בתוך התפוחים ועל דפנותיהם. מחממים תנור ל-175 מעלות.
-
- 3. בקערה מערבבים היטב: גבינה, 100 גר' סוכר, סוכר וניל, קורנפלור, פודינג, לימון וחלמונים.
-
- 4. במיקסר מקציפים חלבונים ו-15 גרם סוכר לקצף יציב ומבריק (כ-3 דקות).
-
- 5. מקפלים בעדינות את קצף החלבונים לתוך מסת הגבינה.
-
- 6. מוזגים את המסה לתוך תפוחי העץ ומעמידים מקל קינמון במרכז התפוח.
-
- 7. אופים כ-30-40 דקות. העוגה תעלה באפיה ותצנח חזרה עם קירורה. מגישים לאחר צינון קל או מלא.