- 1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מניחים את הדלעות על גבי נייר אפייה, מורחים באמצעות מברשת את החמאה המומסת בתוך הדלעות.
-
- 2. מפזרים סוכר וקינמון ואופים כחצי שעה עד לריכוך חלקי.
-
- 3. בקערה גדולה מערבבים היטב במטרפה ידנית את הקמח התופח, מלח, תבלינים, סודה לשתיה.
-
- 4. במיקסר עם וו הקצפה, מקציפים ביצים עם סוכר ותמצית וניל לקצף בהיר ותפוח (כשלוש דקות).
-
- 5. מוסיפים שמן ומיץ לימון תוך ערבול במהירות גבוהה.
-
- 6. מוסיפים את היבשים למיקסר ומערבבים מעט רק עד לאיחוד. עוצרים את המיקסר, מוסיפים גזר, ערמונים וגרידת הדרים. מערבבים מעט עד לאיחוד. מוזגים את הבלילה לתוך דלעות או תבנית ומפזרים למעלה אגוזי מלך שבורים גס. אופים כ-30 דקות בחום של 175 מעלות.