- 1. פותחים את הבצק לכל אורכו, וחוצים אותו לכל רוחבו, כך שייווצרו שני מלבנים בגודל 30X25.
-
- 2. מערבבים את כל חומרי המילוי, ומורחים בשכבה אחידה על שני המלבנים.
-
- 3. בעזרת סכין חדה (ללא שיניים) חותכים 5 רצועות בעובי 5 ס"מ לאורך כל מלבן. מניחים את רצועות הבצק זו על זו כך שתיווצר ערימה וביניהם מילוי (ראו תמונה).
-
- 4. חותכים את הרצועות לריבועים בגודל 5X5 ס"מ (שישה ריבועים בסה"כ). חוזרים על הפעולה עם מלבן הבצק הנוסף.
-
- 5. מניחים את ריבועי הבצק בתוך התבנית בעמידה (ראו תמונה). חשוב לא להצמיד את ריבועי הבצק, כדי לתת להם מקום לתפוח.
-
- 6. מכסים את התבניות במגבת, ומתפיחים במשך 4 דקות (לא להיבהל אם הדפים לא עומדים יפה בתבנית, הכל יסתדר בזמן האפייה).
-
- 7. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מכסים את המאפה בנייר כסף, ואופים למשך 40 דקות. מורידים את הכיסוי, ואופים עוד 10-15 דקות עד שהמאפה זהוב ואפוי לחלוטין גם בצדדים.
-
- 8. מכינים את הזיגוג: מערבבים את כל החומרים יחד.
-
- 9. בתום האפייה מניחים לעוגה להתקרר מעט, ואז מזלפים את הזיגוג.