- 1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות במצב חום עליון-תחתון.
-
- 2. מערבבים את כל המרכיבים של קרם השקדים.
-
- 3. פותחים את הבצק וחוצים אותו לרוחבו, כך שייווצרו שני מלבנים בגודל בגודל 25X30 ס"מ. מניחים מלבן בצק אחד על גבי תבנית מכוסה בנייר אפייה. מורחים עליו חצי מכמות קרם השקדים, בשכבה דקה, ומשאירים מסגרת בצק נקייה (רוחב של כמעט 1 ס"מ). מסדרים מעל חצי מכמות התפוחים הפרוסים. חוזרים על הפעולה עם מלבן הבצק השני.
-
- 4. אופים 10-15 דקות בתחתית התנור עד שהמאפה זהוב מאוד בחלקו התחתון. מעבירים את התבנית לחלק העליון של התנור, ואופים 5-10 דקות נוספות עד שהמאפה שחום מאוד.
-
- 5. מכינים את הסירופ: מערבבים את כל המרכיבים, ומברישים את המאפים לאחר שהוצאתם מהתנור.
-
- 6. להגשה חותכים ריבועים בעזרת גלגלת פיצה או סכין לחם. תמיד מומלץ להגיש לאחר חימום קל בתנור.