וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עיגולי בצק עלים עם מרציפן

מתכון מאת: גלית והנס ברטלה, מערכת וואלה

עיגולי בצק עלים עם מרציפן של גלית והנס ברטלה. נמרוד סונדרס
עיגולי בצק עלים עם מרציפן של גלית והנס ברטלה

מצרכים למתכון

  • 250 גרם בצק עלים
  • 200 גרם מרציפן
  • 40 גרם חלמון (מ-2 ביצים)
  • 50 גרם (2 כפות) ריבת תות

אופן ההכנה

  • 1. מרדדים את הבצק עלים לעלה דק, קורצים עיגולים בקוטר 6 ס"מ ומניחים אותם על נייר אפייה. מחוררים ומקפיאים לשעה.
  • 2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את המרציפן ומוסיפים בהדרגה את החלמונים.
  • 3. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • 4. מזלפים את קרם המרציפן על עיגולי העלים, במרכז שמים מעט ריבת תות ואופים כ-15 דקות. מורחים בסירופ סוכר ומצננים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully