עיגולי בצק עלים עם מרציפן
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 250 גרם בצק עלים
- 200 גרם מרציפן
- 40 גרם חלמון (מ-2 ביצים)
- 50 גרם (2 כפות) ריבת תות
אופן ההכנה
- 1. מרדדים את הבצק עלים לעלה דק, קורצים עיגולים בקוטר 6 ס"מ ומניחים אותם על נייר אפייה. מחוררים ומקפיאים לשעה.
- 2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את המרציפן ומוסיפים בהדרגה את החלמונים.
- 3. מחממים תנור ל-170 מעלות.
- 4. מזלפים את קרם המרציפן על עיגולי העלים, במרכז שמים מעט ריבת תות ואופים כ-15 דקות. מורחים בסירופ סוכר ומצננים.