- 1. מפזרים סוכר על השולחן ומרדדים עליו את הבצק עלים לעלה דק מאוד בגודל של 20X 20 ס"מ.
-
- 2. מכניסים למקפיא ל- 10 דקות.
-
- 3. בקערה, מערבבים את חומרי מילוי האגוזים.
-
- 4. מוציאים את הבצק מהמקפיא ומורחים את מילוי האגוזים בשכבה דקה מאוד. מקפלים את הבצק משני הקצוות כלפי האמצע, כמו ספר, מהדקים ומקפיאים כשעה אחת.
-
- 5. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 6. לאחר ההקפאה השנייה מוציאים את הבצק וחותכים אותו לפרוסות בעובי חצי סנטימטר.
-
- 7. מניחים את פרוסות הבצק על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים כ-15 דקות. אחרי 12 דקות הופכים לצד השני ומשלימים את האפייה (לא חובה).