וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פרצל קינמון

מתכון מאת: גלית והנס ברטלה, מערכת וואלה

פרצל קינמון של גלית והנס ברטלה. נמרוד סונדרס
פרצל קינמון של גלית והנס ברטלה

מצרכים למתכון

  • 200 גרם בצק עלים
  • 20 גרם (כף) קינמון
  • 400 גרם (2 כוסות) סוכר
  • 50 גרם (2/3 כוס) שקדים טחונים טבעיים
  • 1 ביצה טרופה למריחה

אופן ההכנה

  • 1. מרדדים את הבצק עלים לגודל 30 X20 ס"מ.
  • 2. מכניסים למקפיא ל- 10 דקות.
  • 3. בקערה, מערבבים קינמון, סוכר ושקדים.
  • 4. בעזרת סכין חותכים את הבצק לרצועות של כ-1 ס"מ.
  • 5. מורחים את רצועות הבצק בביצה, מפזרים תערובת קינמון, מגלגלים לצורת בורג ויוצרים צורה של פרצל. מקררים כ-30 דקות.
  • 6. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 7. אופים כ-15עד 18 דקות. מצננים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully