עוגת דלעת רום וצימוקים
מיקי שמו מסייע לדלעת להפוך לעוגה אקזוטית עם רום, ג'ינג'ר וצימוקים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 תבניות אינגליש קייק:
- 1 וחצי כוסות שמן
- 400 גרם (2 כוסות) סוכר
- 1 וחצי כוסות קמח
- 1/2 כפית ג'ינג'ר טחון
- 1 כפית קינמון
- קורט אגוז מוסקט
- 1/2 שקית אבקת אפיה
- 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
- 2 ביצים
- 1/2 ק"ג דלעת מגוררת
- 50 גרם צימוקים
- 3 כפות רום כהה
אופן ההכנה
- 1. במיקסר, בעזרת וו גיטרה, מערבבים שמן וסוכר במהירות איטית.
- 2. מוסיפים את הביצים אחת אחת עד שנטמעות בבלילה.
- 3. מוסיפים את החומרים היבשים וממשיכים לערבב במהירות איטית.
- 4. לבסוף, מוסיפים את הדלעת ומערבבים עד אחידות.
- 5. יוצקים לתבניות ואופים ב-165 מעלות כ-45 דקות.
- * ניתן להחליף את הדלעת בחצי קילו גזר מגורר.