- 1. מחממים תנור ל-175 מעלות. משמנים את התבניות או מרפדים בנייר אפייה. חותכים כל משמש לארבעה חלקים.
-
- 2. מקציפים יחד חמאה וסוכר חום במיקסר (אפשר במיקסר יד), עד שהתערובת אחידה וחלקה. מוסיפים את הביצים, אחת-אחת, ומקציפים היטב אחרי כל הוספה.
-
- 3. מנפים לקערה אחרת את 2 סוגי הקמח ואבקת האפייה. מוסיפים קוקוס וקורט מלח ומערבבים.
-
-
- 4. תוך הקצפה במהירות נמוכה, מוסיפים לתערובת ביצים ולסירוגין את תערובת הקמח ואת הגבינה הלבנה. מקציפים רק עד שהתערובת אחידה. מוסיפים משמשים ומערבבים מעט, רק שיתפזרו בתערובת.
-
- 5. מחלקים את התערובת בין התבניות. ממלאים כל תבנית רק עד האמצע, כי העוגה תופחת מאוד (אם התבניות שלכם קטנות ונשארה תערובת, מלאו תבנית שלישית).
-
- 6. מכניסים לתנור ואופים 25-30 דקות, או עד שהעוגה יציבה וקיסם המוחדר למרכזה יוצא כמעט יבש, עם פירורים (העוגות לא מתייבשות לגמרי). מצננים ושומרים בכלי אטום, במקרר או בחוץ.