- 1. מפוררים את קוביות החמאה לתוך הקמח בקצות האצבעות, מוסיפים את המים ויוצרים כדור.
-
- 2. שוטחים את הבצק בתבנית פאי בקוטר 24 ס"מ, דוקרים במזלג, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה, 220 מעלות. מוציאים מהתנור ומסירים את הכיסוי.
-
- 3. להכנת המילוי, ממיסים את הסוכר בסיר יבש על אש בינונית, עד קבלת קרמל בהיר. מביאים לרתיחה את השמנת, אפשר במיקרוגל, מוסיפים לקרמל וממשיכים לערבב עד קבלת רוטב טופי אחיד. מסירים מהאש ומוסיפים את המקדמיה ופרוסות המישמשים.
-
- 4. ממלאים את הקלתית ואופים 20 דקות בחום בינוני, 170 מעלות.