- 1. חותכים את עלי הפילו לריבועים בגודל 15 ס"מ, בעזרת מברשת מורחים כל ריבוע חמאה מומסת ומרפדים בהם תבנית שקעים, שני עלים בכל שקע. מניחים במרחקים כך שרק בכל שקע שני מונחים הריבועים, כשהם גולשים מהצדדים, כך מבטיחים שלא ידבקו אחד לשני.
-
- 2. אופים שמונה דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, רק עד שהבצק מתחיל להזהיב. מתקבלות קלתיות בצורה חופשית.
-
- 3. שמים את חצאי המשמשים בקערה ומפזרים מעל את הסוכר, מרככים כחמש דקות במיקרוגל, מצננים מעט.
-
- 4. ממלאים כל קלתית בצק פילו בכף משמשים ללא הנוזלים שנצברו.
-
- 5. במעבד מזון מכינים פירורים מחמאה, סוכר, וניל וקמח. מפזרים על המשמשים. אופים כ-15 דקות.
-
- מתאים להגיש חם או בחום החדר. לפני ההגשה מפזרים מעל אבקת סוכר ואגוזי מלך.