וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עלי פילו במילוי קרם וניל ורוטב פירות יער

מתכון באדיבות 'קפה בזל' בתל אביב.

מתכון מאת: מערכת וואלה

עלי פילו במילוי קרם וניל ורוטב פירות יער.
עלי פילו במילוי קרם וניל ורוטב פירות יער

מצרכים למתכון

  • עלי פילו קפואים (לפי הצורך)
  • חבילת פודינג
  • 3 כוסות שמנת מתוקה
  • 1/3 כוס פטל, (טרי או קפוא)
  • 1/3 כוס דובדבנים, (טרי או קפוא)
  • 1/3 כוס אוכמניות (טרי או קפוא)
  • כוס סוכר לבן

אופן ההכנה

  • 1. חותכים מעלי הפילו הקפואים קוביות בגודל של 7 ס"מ על 7.
  • אופים בתנור בתבנית משומנת מעט במשך כ- 3 דקות בחום של 300 מעלות עד הזהבה.
  • 2. מקציפים את חבילת הפודינג יחד עם השמנת המתוקה עד לקבלת מקצפת אחידה.
  • 3. מורחים שכבה של הקרם על עלה פילו ומניחים עליה עלה נוסף עליו מורחים עוד שכבה של קרם וניל וכך הלאה. תלוי בכמה שכבות חפצים.
  • 4. מרתיחים בסיר את הפטל, הדובדבנים והאוכמניות יחד עם הסוכר עד שהמרכיבים הופכים לנוזל, מבשלים כ-5 דקות על אש נמוכה . יוצקים על המאפה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully