משולשי פילו במילוי מסקרפונה ופירות יבשים

גברת מסקרפונה ארוזה בפילו - מתכון וידאו

מתכון מאת: ערן ירוחם, foodsteps

מצרכים

  • 2-3 עלי פילו מרוחים ומוצמדים בחמאה מומסת
  • חבילת גבינת מסקרפונה (250 גר')
  • מקל וניל
  • גרד מלימון אחד (לא חובה)
  • 50 גר' אבקת סוכר
  • מיץ מתפוז טרי אחד
  • חופן פירות יבשים קצוצים דק (משמשים, צימוקים, תאנים)

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים פירות יבשים ומשרים במיץ תפוזים כרבע שעה.
  • 2. חורצים מקל וניל ומגרדים את תוכו בעזרת סכין.
  • 3. שמים את המסקרפונה בקערה, מוסיפים את אבקת הסוכר וגרגירי הווניל. מערבבים.
  • 4. מוסיפים את הפירות הקצוצים וגר הלימון. מערבבים.
  • 5. מצמידים שלושה עלי פילו בעזרת חמאה מומסת וחותכים רצועות פילו ברוחב 5 ס"מ לכל רוחב ה"דף".
  • 6. מניחים תלולית מהתערובת בפינה התחתונה של רצועת הפילו ומקפלים לצורת משולש, לאורך כל הרצועה.
  • 7. מורחים חמאה מומסת כדי להדביק את קצה המשולשים, מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומפזרים מעט אבקת סוכר מעל.
  • 8. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-15 דקות עד שהמשולשים משחימים.
  • איך הכי טוב לקצוץ בצל דק דק?

  • א-פילו אתם יכולים

  • שקיות פילו במילוי ראגו פטריות

  • בייגל שומשום ממולא גבינות ופלפלים

  • לחמניות קרואסון בצל

  • לזניה כרובית וגבינות מטורפת

  • פיתות ממולאות: מתכון לפיתה במילוי תרד ובצל

  • עוגיות מלוחות עם ערמונים וגבינות

  • בייגלה שומשום מקמח כוסמין

  • מאפה לחם שום חגיגי במילוי גבינה

  • סיגרים מרוקאים פיקנטים

  • סופגניות יוגורט מהירות

  • קרקר זרעי פשתן ושקדים

  • בורקס תפוחי אדמה ועשבי תיבול

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully