- 1. קוצצים פירות יבשים ומשרים במיץ תפוזים כרבע שעה.
-
- 2. חורצים מקל וניל ומגרדים את תוכו בעזרת סכין.
-
- 3. שמים את המסקרפונה בקערה, מוסיפים את אבקת הסוכר וגרגירי הווניל. מערבבים.
-
- 4. מוסיפים את הפירות הקצוצים וגר הלימון. מערבבים.
-
- 5. מצמידים שלושה עלי פילו בעזרת חמאה מומסת וחותכים רצועות פילו ברוחב 5 ס"מ לכל רוחב ה"דף".
-
- 6. מניחים תלולית מהתערובת בפינה התחתונה של רצועת הפילו ומקפלים לצורת משולש, לאורך כל הרצועה.
-
- 7. מורחים חמאה מומסת כדי להדביק את קצה המשולשים, מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומפזרים מעט אבקת סוכר מעל.
-
- 8. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-15 דקות עד שהמשולשים משחימים.