וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

משולשי פילו במילוי מסקרפונה ופירות יבשים

גברת מסקרפונה ארוזה בפילו - מתכון וידאו

מתכון מאת: ערן ירוחם, foodsteps

מצרכים למתכון

  • 2-3 עלי פילו מרוחים ומוצמדים בחמאה מומסת
  • חבילת גבינת מסקרפונה (250 גר')
  • מקל וניל
  • גרד מלימון אחד (לא חובה)
  • 50 גר' אבקת סוכר
  • מיץ מתפוז טרי אחד
  • חופן פירות יבשים קצוצים דק (משמשים, צימוקים, תאנים)

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים פירות יבשים ומשרים במיץ תפוזים כרבע שעה.
  • 2. חורצים מקל וניל ומגרדים את תוכו בעזרת סכין.
  • 3. שמים את המסקרפונה בקערה, מוסיפים את אבקת הסוכר וגרגירי הווניל. מערבבים.
  • 4. מוסיפים את הפירות הקצוצים וגר הלימון. מערבבים.
  • 5. מצמידים שלושה עלי פילו בעזרת חמאה מומסת וחותכים רצועות פילו ברוחב 5 ס"מ לכל רוחב ה"דף".
  • 6. מניחים תלולית מהתערובת בפינה התחתונה של רצועת הפילו ומקפלים לצורת משולש, לאורך כל הרצועה.
  • 7. מורחים חמאה מומסת כדי להדביק את קצה המשולשים, מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומפזרים מעט אבקת סוכר מעל.
  • 8. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-15 דקות עד שהמשולשים משחימים.
  • איך הכי טוב לקצוץ בצל דק דק?

  • א-פילו אתם יכולים

  • שקיות פילו במילוי ראגו פטריות

  • סקונס פירות יער ושוקולד לבן

  • חלה במילוי ערמונים ובצל

  • לחמניות עם כרובית

  • לחם מחבת מרוקאי במילוי בשר

  • עוגת שמרים שוקולד

  • בורקס תרד טורקי

  • לחמניות ממולאות בשר

  • מאפה פילו עם תרד וגבינות

  • קיש אפונה ותרד

  • סמבוסק עיראקי במילוי חומוס

  • חלה עם תאנים ושמן זית

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully