פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      שקיות פילו במילוי ראגו פטריות

      השף ערן ירוחם ממלא שקיקי פילו בראגו פטריות:

      2 מדרגים / 3.33 כוכבים

      מצרכים

      • חומרים ל-10-12 שקיות פילו ממולאות:
      • לשקיות הפילו:
      • 2 עלים מוצמדים בחמאה מומסת, חתוכים לריבועים של 12X12
      • לראגו פטריות:
      • חבילת פטריות שמפיניון טריות (או שילוב של יער ופורטבלו, או שמפיניון ופורטבלו) פרוסות דק
      • 50 גר' פטריות מיובשות (פורצ'ונו, שיטאקי) מושרות במים פושרים ל-20 דקות
      • 1 בצל בינוני קצוץ דק
      • 3 שיני שום
      • חופן פטרוזיליה קצוצה
      • ¼ כוס מהמים בהן הושרו הפטריות או ציר עוף
      • ¼ כפית מלח
      • ¼ כפית פלפל שחור גרוס
      • חמאה מומסת למשיחת שקיות הפילו

      אופן ההכנה

      • 1. מטגנים את הבצל הקצוץ עד להשחמה.
      • 2. מוסיפים את הפטריות הקצוצות וממשיכים לטגן עד לאידוי כל הנוזלים שהגירו הפטריות.
      • 3. מוסיפים את מי השריית הפטריות (או ציר העוף) והתבלינים, ומצמצמים במהירות על גבי להבה גבוהה.
      • 4. מצננים היטב לפני המילוי (מלית חמה תפגום בבצק הפילו).
      • 5. מכינים שקיות פילו: מניחים כף ראגו פטריות במרכז כל ריבוע, מצמידים את פינות הריבוע. מהדקים היטב ומניחים בתבנית אפייה.
      • 6. מברישים כל שקית פילו בחמאה מומסת. מניחים "כובעוני נייר כסף על כל קצה שקית שלא תישרף ואופים בחום של 180 מעלות בערך 15 דקות עד לקבלת גוון זהוב יפה.

      עוד מתכוני מאפים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -