שקיות פילו במילוי ראגו פטריות

מתכון וידאו צעד אחר צעד

מתכון מאת: ערן ירוחם, foodsteps

מצרכים

  • חומרים ל-10-12 שקיות פילו ממולאות:
  • לשקיות הפילו:
  • 2 עלים מוצמדים בחמאה מומסת, חתוכים לריבועים של 12X12
  • לראגו פטריות:
  • חבילת פטריות שמפיניון טריות (או שילוב של יער ופורטבלו, או שמפיניון ופורטבלו) פרוסות דק
  • 50 גר' פטריות מיובשות (פורצ'ונו, שיטאקי) מושרות במים פושרים ל-20 דקות
  • 1 בצל בינוני קצוץ דק
  • 3 שיני שום
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • ¼ כוס מהמים בהן הושרו הפטריות או ציר עוף
  • ¼ כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור גרוס
  • חמאה מומסת למשיחת שקיות הפילו

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבצל הקצוץ עד להשחמה.
  • 2. מוסיפים את הפטריות הקצוצות וממשיכים לטגן עד לאידוי כל הנוזלים שהגירו הפטריות.
  • 3. מוסיפים את מי השריית הפטריות (או ציר העוף) והתבלינים, ומצמצמים במהירות על גבי להבה גבוהה.
  • 4. מצננים היטב לפני המילוי (מלית חמה תפגום בבצק הפילו).
  • 5. מכינים שקיות פילו: מניחים כף ראגו פטריות במרכז כל ריבוע, מצמידים את פינות הריבוע. מהדקים היטב ומניחים בתבנית אפייה.
  • 6. מברישים כל שקית פילו בחמאה מומסת. מניחים "כובעוני נייר כסף על כל קצה שקית שלא תישרף ואופים בחום של 180 מעלות בערך 15 דקות עד לקבלת גוון זהוב יפה.
  • פטריות - לשטוף או לא לשטוף?

  • איך הכי טוב לקצוץ בצל דק דק?

  • א-פילו אתם יכולים

  • משולשי פילו במילוי מסקרפונה ופירות יבשים

  • גראטן קולרבי ותפוחי אדמה

  • לחם בירה ולאבנה עם אגוזים

  • מאפה פילו עם תרד וגבינות

  • שושני תרד וגבינה מקמח כוסמין

  • בורקס דפי אורז

  • שבלול פיצה משפחתי

  • מאפינס שוקולד אבוקדו של עז תלם

  • המבורגר בלחמניה וחמוצים מהירים

  • מאפה פטריות ואורז הונג קונגי

  • מאפה בורק טורקי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully