- 1. מטגנים את הבצל הקצוץ עד להשחמה.
-
- 2. מוסיפים את הפטריות הקצוצות וממשיכים לטגן עד לאידוי כל הנוזלים שהגירו הפטריות.
-
- 3. מוסיפים את מי השריית הפטריות (או ציר העוף) והתבלינים, ומצמצמים במהירות על גבי להבה גבוהה.
-
- 4. מצננים היטב לפני המילוי (מלית חמה תפגום בבצק הפילו).
-
- 5. מכינים שקיות פילו: מניחים כף ראגו פטריות במרכז כל ריבוע, מצמידים את פינות הריבוע. מהדקים היטב ומניחים בתבנית אפייה.
-
- 6. מברישים כל שקית פילו בחמאה מומסת. מניחים "כובעוני נייר כסף על כל קצה שקית שלא תישרף ואופים בחום של 180 מעלות בערך 15 דקות עד לקבלת גוון זהוב יפה.