- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. מקציפים חלבונים עם 200 גרם סוכר לקצף יציב, ומעבירים לקערה.
-
- 3. בקערת המיקסר (אין צורך לשטוף) מקציפים חלמונים עם 100 גרם סוכר לקצף תפוח, מוסיפים לקצף החלמונים שמן וקמח, מקפלים ומערבבים בעדינות לתערובת אחידה, מוסיפים קצף חלבונים ומקפלים יחד, מוסיפים גרדת לימון, קוקוס, שוקולד ואגוזים, ומקפלים בעדינות להטמעתם בתערובת.
-
- 4. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת, אופים כ-30 דקות או עד שקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים, ומצננים.
-
- 5. מכינים את הציפוי (ניתן לוותר על הציפוי, ולקשט באבקת סוכר): בכלי באן מארי ממיסים יחד שוקולד חלב ושוקולד לבן, מוסיפים אגוזים, מערבבים ומקררים מעט. כשהתערובת פושרת וסמיכה, יוצקים אותה על העוגה, ומצננים.
-
- 6. העוגה נשמרת מצוין עם הציפוי גם מחוץ למקרר.