- 1. לקציצות: טוחנים ביחד פילה דג לבן עם שן שום, פלפל ירוק חריף, 3 פלפלי שושקה, כוסברה, ביצים, פירורי לחם ומלח. מעבירים למקרר לכשעה, להתגבשות התערובת.
-
- 2. מכינים מהתערובת קציצות במשקל של כ-35 גרם.
-
- 3. לציר: מחממים 2 ליטר מים בסיר גדול עם צרור סלרי, 5 בצל לבן, 2 עגבניות חצויות, לימון חצוי, צרור טימין וחופן זרעי אניס.
-
- 4. מכניסים עצמות דג שטופות לתנור לחום גבוה וברגע שמשחימות מעבירים אותן למי הבישול לחצי שעה. מסננים ומצמצמים כשעה נוספת.
-
- 5. צורבים על מחבת 3 קציצות משני הצדדים, מוסיפים כוס ציר דגים ושתי כפות יוגורט בקר, ומעט מים.
-
- 6. לאחר כ-2 דקות מוסיפים את פלפלי השושקה הקלויים. מגישים עם עלי כוסברה טריים וצ'ילי טרי חתוך לטבעות.