פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קציצות מרוקאיות עם נשמה

      קציצות מדג טרי מבושלות בסיר שלרוטב אדום ומבעבע עם אריסה מרוקאית

      19 מדרגים / 3.24 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • לקציצות:
      • 500 גרם דג ים לבן קצוץ
      • 2 פרוסות חלה מושרות במים, סחוטות וקצוצות
      • צרור כוסברה קצוצה
      • 1 בצל לבן קצוץ דק
      • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
      • מלח
      • פלפל
      • 1 ביצה
      • 5 שיני שום כתושות
      • לרוטב:
      • 1/4 כוס שמן קנולה
      • 4 עגבניות קצוצות
      • 1 כף פפריקה מרוקאית
      • 1 כפית כמון
      • צרור כוסברה קצוצה
      • 1 פלפל אדום חריף פרוס דק
      • 1 כף גדושה אריסה מרוקאית
      • 1 כפית שטוחה כורכום
      • 10 שיני שום כתושות
      • 1/2 3 כוסות מים

      אופן ההכנה

      • 1. הרוטב: בסיר רחב עם שמן קנולה מטגנים את עגבניות, פלפל חריף ושום. מוסיפים אריסה, פפריקה, כורכום, כמון,כוסברה ומים ומביאים לרתיחה. מנמיכים ומבשלים חצי שעה.
      • 2. בינתיים מערבבים את חומרי הקציצות ויוצרים כדורים בגודל בינוני (בערך 70 גרם לקציצה).
      • 3. מכניסים את הקציצות אחת אחת לתוך הרוטב ומבשלים 20 דקות.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      קציצות מרוקאיות עם נשמה
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -