מתכונים חמים

קציצות מרוקאיות עם נשמה

קציצות מדג טרי מבושלות בסיר שלרוטב אדום ומבעבע עם אריסה מרוקאית

מתכון מאת: אבי ביטון בשיתוף שמן עץ הזית, מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(בבושקה הפקות

מחשבון המרות

מצרכים

  • לקציצות:
  • 500 גרם דג ים לבן קצוץ
  • 2 פרוסות חלה מושרות במים, סחוטות וקצוצות
  • צרור כוסברה קצוצה
  • 1 בצל לבן קצוץ דק
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל
  • 1 ביצה
  • 5 שיני שום כתושות
  • לרוטב:
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • 4 עגבניות קצוצות
  • 1 כף פפריקה מרוקאית
  • 1 כפית כמון
  • צרור כוסברה קצוצה
  • 1 פלפל אדום חריף פרוס דק
  • 1 כף גדושה אריסה מרוקאית
  • 1 כפית שטוחה כורכום
  • 10 שיני שום כתושות
  • 1/2 3 כוסות מים

אופן ההכנה

  • 1. הרוטב: בסיר רחב עם שמן קנולה מטגנים את עגבניות, פלפל חריף ושום. מוסיפים אריסה, פפריקה, כורכום, כמון,כוסברה ומים ומביאים לרתיחה. מנמיכים ומבשלים חצי שעה.
  • 2. בינתיים מערבבים את חומרי הקציצות ויוצרים כדורים בגודל בינוני (בערך 70 גרם לקציצה).
  • 3. מכניסים את הקציצות אחת אחת לתוך הרוטב ומבשלים 20 דקות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully