וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קציצות טונה עסיסות בכריך

קציצות טונה פריכות בכריך עם פרוסות לימון דקיקות הן ארוחת ערב קלילה ומושלמת, שאפשר לארוז ולאכול בדרכים עם הילדים או סתם בשקיעה על שפת הים

מתכון מאת: מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • 3-4 מנות
  • לקציצות:
  • 3 קופסאות קטנות של טונה (160 גרם כל קופסה) מסוננות מהשמן
  • 1בצל בינוני, קלוף וקצוץ לקוביות קטנות
  • 1/4 צרור עלי פטרוזיליה, קצוצים דק (עם הגבעולים)
  • 2 ביצים גודל M או L
  • 1/2 כוס פירורי לחם לקציצות
  • 1/2 כוס פירורים לציפוי
  • מלח ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • שמן צמחי או זית, לטיגון רדוד
  • להגשה:
  • סלט טורקי מוכן
  • פרוסות לימון
  • עלי כוסברה
  • לחם או לחמניות שאוהבים

אופן ההכנה

  • 1. שמים את כל המרכיבים לקציצות בקערה גדולה. מערבבים מעט עד שמתקבלת תערובת אחידה. יוצקים קציצות עגולות ושטוחות מהתערובת.
  • 2. בקערה נפרדת שמים את שאר פירורי הלחם. טובלים את הקציצות לציפוי משני הצדדים.
  • 3. מחממים שמן לטיגון רדוד ומטגנים את הקציצות 2-3 דקות מכל צד, עד להזהבת הפירורים. מוציאים לנייר סופג.
  • 4. להגשה: שמים מהסלט הטורקי בצלחת או בלחם קלוי שאוהבים. מעליו מסדרים יפה קציצות ופרוסות לימון, מעטרים בכוסברה ומגישים.
  • פסטיצ'יו טוניסאי (פשטידת פסטה וטונה)

  • כריך טונה

  • סופריטו דגים

  • חוזרים לבית הספר: 5 מתכונים מיוחדים לכריכים טעימים במיוחד

  • קסדייה שעועית אדומה, בטטה ותרד

  • פתיתים א לה פוטנסקה

  • פילדה דג בקראסט עשבי תיבול

  • קציצות דגים

  • פסטה סרדינים

  • קערת אורז וסלמון

  • סלמון בקראסט פיסטוקים עם שעועית ירוקה

  • פילה לברק בכוסברה ושום

  • סלמון עם ירקות בתנור

  • פתיתים ברוטב דגים של שבת

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully