פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קציצות דגים אסיאתיות

      הן מהירות להכנה, מתובלות היטב בהרבה בזיל, כוסברה ונענע, ומגיעות עם רוטב לא שגרתי. קבלו קציצות דגים אסיאתיות בניחוח חופי תאילנד.

      14 מדרגים / 3.12 כוכבים

      קציצות דגים תאילנדיות (יח
      קציצות דגים תאילנדיות (יח"צ , אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 750 גרם דג ים טחון
      • 1 כף נענע קצוצה
      • 1 כף כוסברה קצוצה
      • 1 כף בזיליקום קצוץ
      • מלח ים
      • לרוטב:
      • 1 פחית קרם קוקוס
      • 2 כפות רוטב קארי אדום
      • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים היטב את כל חומרי הדג בקערה, ולשים עד לקבלת תערובת אחידה.
      • 2. בווק או בסיר מחממים שמן לטיגון עמוק. בידיים רטובות יוצרים קציצות קטנות ושטוחות, ומטגנים בשמן לוהט עד השחמה.
      • 3. מוסיפים את מרכיבי הרוטב לווק, מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים עוד 5 דקות. מעבירים לקערת הגשה.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -