קציצות דגים אסיאתיות
הן מהירות להכנה, מתובלות היטב בהרבה בזיל, כוסברה ונענע, ומגיעות עם רוטב לא שגרתי. קבלו קציצות דגים אסיאתיות בניחוח חופי תאילנד.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 750 גרם דג ים טחון
- 1 כף נענע קצוצה
- 1 כף כוסברה קצוצה
- 1 כף בזיליקום קצוץ
- מלח ים
- לרוטב:
- 1 פחית קרם קוקוס
- 2 כפות רוטב קארי אדום
- 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
אופן ההכנה
- 1. מערבבים היטב את כל חומרי הדג בקערה, ולשים עד לקבלת תערובת אחידה.
- 2. בווק או בסיר מחממים שמן לטיגון עמוק. בידיים רטובות יוצרים קציצות קטנות ושטוחות, ומטגנים בשמן לוהט עד השחמה.
- 3. מוסיפים את מרכיבי הרוטב לווק, מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים עוד 5 דקות. מעבירים לקערת הגשה.