קציצות דגים אסיאתיות

הן מהירות להכנה, מתובלות היטב בהרבה בזיל, כוסברה ונענע, ומגיעות עם רוטב לא שגרתי. קבלו קציצות דגים אסיאתיות בניחוח חופי תאילנד.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
קציצות דגים תאילנדיות. אפיק גבאי,
קציצות דגים תאילנדיות(צילום: אפיק גבאי)

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 750 גרם דג ים טחון
  • 1 כף נענע קצוצה
  • 1 כף כוסברה קצוצה
  • 1 כף בזיליקום קצוץ
  • מלח ים
  • לרוטב:
  • 1 פחית קרם קוקוס
  • 2 כפות רוטב קארי אדום
  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים היטב את כל חומרי הדג בקערה, ולשים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2. בווק או בסיר מחממים שמן לטיגון עמוק. בידיים רטובות יוצרים קציצות קטנות ושטוחות, ומטגנים בשמן לוהט עד השחמה.
  • 3. מוסיפים את מרכיבי הרוטב לווק, מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים עוד 5 דקות. מעבירים לקערת הגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully