- 1. קוצצים את כל הירוקים ומוסיפים עם כל שאר המרכיבים לדג הטחון.
-
- 2. לשים היטב עד שמקבלים מסה יציבה ומקבבים כ-40 עד 50 גרם כל קציצה. מטגנים בשמן רדוד עד להזהבה ומניחים בצד.
-
- 3. מכינים מסבחה: מאדים שום פרוס ושמן זית ומוסיפים את החומוסים המבושלים עד להזהבה קלה.
-
- 4. מוסיפים פלפל חריף פרוס מבשלים על אש נמוכה כשתיים עד שלוש דקות.
-
- 5. את החצילים שורפים על אש גלויה, מקלפים וקוצצים גס ומוסיפים אותם לתערובת החומוס. לאחר שעירבבנו את החצילים מוסיפים את כל עשבי התיבול (כוסברה, פטרוזיליה, בזיליקום ותרד). מערבבים ומבשלים כ-5 דקות.
-
- 6. מוסיפים את התבלינים: מלח, פלפל, חוויאג, כמון וכורכום מערבבים ומוסיפים את המיץ לימון.
-
- 7. אופן הגשה: לוקחים מעט מהתבשיל, מוסיפים לתוכו כ-3 קציצות לסועד, מחממים ומגישים עם קריספי לאפה, שמן זית ואפשרי להוסיף יוגורט אם הארוחה חלבית.