- 1. פורסים את הדג לפרוסות בעובי של בערך 0.5 ס"מ ומסדרים על צלחת אחת גדולה או שתיים רגילות (50 גרם לסועד).
-
- 2. מגררים את המלפפונים על פומפיה וסוחטים. אנחנו רוצים רק את הנוזל שלהם.
-
- 3. חותכים את התפוח והסלרי לקוביות קטנטנות ומערבבים יחד.
-
- 4. ההגשה: ממליחים בנדיבות את פרוסות הדג ומסדרים מעל כל פרוסה מעט מקוביות התפוח והסלרי. בעזרת כף מוזגים מנוזל המלפפונים לצלחת ההגשה כך שהנוזל עוטף את הנתחים מסביב. קורעים את עלי הנענע לחתיכות קטנות ומניחים על הדגים וביניהם. מזלפים מעט שמן זית וברגע האחרון סוחטים חצי לימון מעל כל מנה.