מתכונים חמים

סיגרים מרוקאים ממולאים בבשר

אבי ביטון מלמד אתכם טריק יעיל במיוחד למילוי נפלא של מנה שאף פעם לא נמאס ממנה

מתכון מאת: אבי ביטון
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(בבושקה הפקות

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 חבילה עלי סיגר
  • מעט מים וקמח מעורבבים, להדבקת הסיגרים
  • שמן לטיגון עמוק
  • למילוי:
  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 1 עלה דפנה
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 1 צרור כוסברה
  • 4 שיני שום
  • 3 כפות חומץ
  • מלח, פלפל
  • קורט אגוז מוסקט
  • קורט קינמון
  • להגשה:
  • טחינה
  • עגבניות טריות לרסק

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים בסיר מים עם עלה דפנה. יוצרים מהבשר שתי קציצות גדולות ומבשלים אותן במים כחצי שעה.
  • 2. מוציאים את הקציצות וטוחנים במעבד מזון עם הבצל, השום, הכוסברה, החומץ והתבלינים.
  • 3. ממלאים את עלי הסיגר בתערובת בשליש העליון, מגלגלים ומדביקים במעט מים וקמח.
  • 4. מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק. מוציאים ומעבירים לנייר סופג.
  • 5. מגישים עם טחינה ורסק של עגבניות טריות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully