פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סיגרים מרוקאים ממולאים בבשר

      אבי ביטון מלמד אתכם טריק יעיל במיוחד למילוי נפלא של מנה שאף פעם לא נמאס ממנה

      12 מדרגים / 3.26 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • 1 חבילה עלי סיגר
      • מעט מים וקמח מעורבבים, להדבקת הסיגרים
      • שמן לטיגון עמוק
      • למילוי:
      • 500 גרם בשר בקר טחון
      • 1 עלה דפנה
      • 1 בצל גדול קצוץ
      • 1 צרור כוסברה
      • 4 שיני שום
      • 3 כפות חומץ
      • מלח, פלפל
      • קורט אגוז מוסקט
      • קורט קינמון
      • להגשה:
      • טחינה
      • עגבניות טריות לרסק

      אופן ההכנה

      • 1. מרתיחים בסיר מים עם עלה דפנה. יוצרים מהבשר שתי קציצות גדולות ומבשלים אותן במים כחצי שעה.
      • 2. מוציאים את הקציצות וטוחנים במעבד מזון עם הבצל, השום, הכוסברה, החומץ והתבלינים.
      • 3. ממלאים את עלי הסיגר בתערובת בשליש העליון, מגלגלים ומדביקים במעט מים וקמח.
      • 4. מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק. מוציאים ומעבירים לנייר סופג.
      • 5. מגישים עם טחינה ורסק של עגבניות טריות.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -