סיגרים מרוקאים ממולאים בבשר
אבי ביטון מלמד אתכם טריק יעיל במיוחד למילוי נפלא של מנה שאף פעם לא נמאס ממנה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילה עלי סיגר
- מעט מים וקמח מעורבבים, להדבקת הסיגרים
- שמן לטיגון עמוק
- למילוי:
- 500 גרם בשר בקר טחון
- 1 עלה דפנה
- 1 בצל גדול קצוץ
- 1 צרור כוסברה
- 4 שיני שום
- 3 כפות חומץ
- מלח, פלפל
- קורט אגוז מוסקט
- קורט קינמון
- להגשה:
- טחינה
- עגבניות טריות לרסק
אופן ההכנה
- 1. מרתיחים בסיר מים עם עלה דפנה. יוצרים מהבשר שתי קציצות גדולות ומבשלים אותן במים כחצי שעה.
- 2. מוציאים את הקציצות וטוחנים במעבד מזון עם הבצל, השום, הכוסברה, החומץ והתבלינים.
- 3. ממלאים את עלי הסיגר בתערובת בשליש העליון, מגלגלים ומדביקים במעט מים וקמח.
- 4. מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק. מוציאים ומעבירים לנייר סופג.
- 5. מגישים עם טחינה ורסק של עגבניות טריות.