וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סיגרים מרוקאים ממולאים בבשר

אבי ביטון מלמד אתכם טריק יעיל במיוחד למילוי נפלא של מנה שאף פעם לא נמאס ממנה

מתכון מאת: אבי ביטון

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • 1 חבילה עלי סיגר
  • מעט מים וקמח מעורבבים, להדבקת הסיגרים
  • שמן לטיגון עמוק
  • למילוי:
  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 1 עלה דפנה
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 1 צרור כוסברה
  • 4 שיני שום
  • 3 כפות חומץ
  • מלח, פלפל
  • קורט אגוז מוסקט
  • קורט קינמון
  • להגשה:
  • טחינה
  • עגבניות טריות לרסק

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים בסיר מים עם עלה דפנה. יוצרים מהבשר שתי קציצות גדולות ומבשלים אותן במים כחצי שעה.
  • 2. מוציאים את הקציצות וטוחנים במעבד מזון עם הבצל, השום, הכוסברה, החומץ והתבלינים.
  • 3. ממלאים את עלי הסיגר בתערובת בשליש העליון, מגלגלים ומדביקים במעט מים וקמח.
  • 4. מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק. מוציאים ומעבירים לנייר סופג.
  • 5. מגישים עם טחינה ורסק של עגבניות טריות.
  • מלפוף - סיגרים במילוי שקדים ומי ורדים

  • סיגרים במילוי דגים

  • סיגרים במילוי דגים

  • מדיאס חצילים

  • קוסה מחשי: קישואים ממולאים בשר

  • ממולאים - כרוב ממולא בשר ואורז בקלי קלות

  • כיסוני קורנביף מטוגנים בציפוי פריך

  • בצלים ממולאים של מסעדת גרקו

  • שיח' אלמחשי

  • קציצות בנטאז' טוניסאיות

  • לחמניות במילוי קבנוס

  • תפוחי אדמה במילוי בשר

  • עלי גפן מבושלים ביוגורט

  • קובה עיראקית במרק סלק

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully