סיגרים במילוי דגים

תשכחו מהסיגרים המטוגנים שאתם מכירים מאולממי חתונות. השף גיא פרץ ממלון "הולידיי אין" אשקלון עם מתכון לסיגרים הממולאים בדגי ים, עם כוסברה, ג'ינג'ר ובזיל.

מתכון מאת: גיא פרץ, מערכת וואלה!
סיגרים מטוגנים פסטלים

מצרכים

  • 500 גר' פילה דג ים נקי ללא אידרות (מומלץ לוקוס, סלמון, בס או מוסר. ניתן לערבב כמה סוגים)
  • 10 שיני שום טריות פרוסות
  • צרור עלי ריחן
  • צרור עלי כוסברה
  • חצי שורש ג'ינג'ר קלוף וקצוץ
  • כף שמן שומשום
  • מלח ופלפל לבן לפי הטעם
  • 5 עלי סיגר קפואים
  • ¼ כוס שמן זית
  • מעט קמח ומים
  • לימון

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הדגים לקוביות בגודל 1 ס"מ ומשרים כ-15 דקות בלימון, מלח ופלפל. שוטפים היטב ומייבשים.
  • 2. מחממים מחבת עם שמן זית, מטגנים את השום והג'ינג'ר, מוסיפים את קוביות הדג ומתבלים במלח ופלפל.
  • 3. מוסיפים את הריחן והכוסברה ושמן השומשום. מורידים מהאש מסננים ומקררים.
  • 4. מפרידים את עלי הסיגר ומניחים במרכז כל אחד 100 גר' מהתערובת. מקפלים מהצדדים, מגלגלים ומדביקים בעזרת קמח ומים.
  • 5. מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק.
  • 6. מניחים על סלט ירוק ומעטרים בבוטנים גרוסים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully