וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סיגרים במילוי דגים

תשכחו מהסיגרים המטוגנים שאתם מכירים מאולממי חתונות. השף גיא פרץ ממלון "הולידיי אין" אשקלון עם מתכון לסיגרים הממולאים בדגי ים, עם כוסברה, ג'ינג'ר ובזיל.

מתכון מאת: גיא פרץ, מערכת וואלה

סיגרים מטוגנים פסטלים. ShutterStock
סיגרים מטוגנים פסטלים

מצרכים למתכון

  • 500 גר' פילה דג ים נקי ללא אידרות (מומלץ לוקוס, סלמון, בס או מוסר. ניתן לערבב כמה סוגים)
  • 10 שיני שום טריות פרוסות
  • צרור עלי ריחן
  • צרור עלי כוסברה
  • חצי שורש ג'ינג'ר קלוף וקצוץ
  • כף שמן שומשום
  • מלח ופלפל לבן לפי הטעם
  • 5 עלי סיגר קפואים
  • ¼ כוס שמן זית
  • מעט קמח ומים
  • לימון

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הדגים לקוביות בגודל 1 ס"מ ומשרים כ-15 דקות בלימון, מלח ופלפל. שוטפים היטב ומייבשים.
  • 2. מחממים מחבת עם שמן זית, מטגנים את השום והג'ינג'ר, מוסיפים את קוביות הדג ומתבלים במלח ופלפל.
  • 3. מוסיפים את הריחן והכוסברה ושמן השומשום. מורידים מהאש מסננים ומקררים.
  • 4. מפרידים את עלי הסיגר ומניחים במרכז כל אחד 100 גר' מהתערובת. מקפלים מהצדדים, מגלגלים ומדביקים בעזרת קמח ומים.
  • 5. מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק.
  • 6. מניחים על סלט ירוק ומעטרים בבוטנים גרוסים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully