- 1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
-
- 2. מניחים את פרוסות הדלעת החתוכות גס על תבנית המרופדת בנייר אפייה.
-
- 3. מתבלים את הדלעת בשמן זית, מלח ופלפל, מעבירים לתנור ואופים 20 דקות, עד שהדלעת רכה אבל לא זהובה. מוציאים מהתנור.
-
- 4. בעזרת בלנדר ידני טוחנים את הלימון הכבוש יחד עם השום ושמן הזית עד שמתקבל ממרח אחיד.
-
- 5. מורחים כל יחידה של פילה מושט בכפית נדיבה מהממרח שהכנו בסעיף הקודם.
-
- 6. מניחים יחידת פילה אחת על כל חתיכת דלעת.
-
- 7. מחזירים לתנור ואופים עוד כ-12 דקות נוספות, עד שהדג עשוי לחלוטין והדלעת זהובה. מגישים מיד, בעיטור עלי כוסברה טריים.