פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קציצות פראסה

      בהשראת מסעדת אונזה הטורקית, משדרג אבי ביטון את קציצות הפראסה המסורתיות ומשלב דג בטוויסט חגיגי לחנוכה.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • 300 גרם בשר דג טחון (כל דג שמתאים לקציצות דגים יעבוד)
      • 4 כרישות קצוצות דק, שבושלו כ-10 דקות במי מלח עד לריכוך ונסחטו היטב
      • 4 כפות פירורי לחם
      • 2 ביצים
      • מלח
      • פלפל
      • שמן קנולה לטיגון
      • לסלט תורכי:
      • עגבניות קצוצות גס
      • נענע
      • המון עלי בצל ירוק
      • בצל לבן קצוץ דק
      • כף שמן
      • מלח
      • פלפל
      • מיץ לימון סחוט טרי
      • להגשה:
      • חלה טרייה

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את כל חומרי הקציצות, ויוצרים כדורים בגודל פינג-פונג. משטחים מעט.
      • 2. מטגנים את הקציצות בשמן חצי-עמוק (כסנטימטר וחצי) כ-3 דקות מכל צד בחום בינוני עד להזהבה יפה.
      • 3. בינתיים מכינים סלט- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט.
      • 4. מרכיבים את הכריך: מניחים את הסלט על גבי פרוסת חלה עבה ומעל את הקציצות.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -