- 1. עלים טריים יש לחלוט כמה דקות במים רותחים. משומרים יש לשטוף מספר פעמים במים חמים, כדי להיפטר מהמליחות.
-
- 2. מערבבים, את כל מרכיבי המלית וממלאים את העלים: מניחים עלה עם חלקו הרחב קרוב אליכם. לוקחים כפית מהמלית ומניחים לרוחבו בצורה מוארכת. מקפלים את חלקו העליון של העלה על המלית. כעת מקפלים את שני צדי העלה פנימה ומגלגלים לצורת סיגר. ממלאים כך את כל העלים.
-
- 3. במחבת רחבה מאוד, שתכיל את כל העלים בשכבה אחת, מערבבים את המרכיבים לבישול.
-
- 4. מניחים את העלים המגולגלים בצפיפות זה ליד זה. מניחים מעליהם צלחת הפוכה (כדי שלא יצופו ויפתחו בזמן הבישול) ומכסים את המחבת. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה מאוד כשעה ורבע. נחמד אם נשארים מעט נוזלים בתחתית. מניחים להתקרר מעט.
-
- 5. מזליפים עוד כף שמן זית מלמעלה ונהנים מכל ביס.