וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פילה סלמון אפוי בירקות

מנה מושלמת עבור ארוחת יום שישי. הדג מתבשל לו בתנור, כשמעליו מונחות הירקות, ובעיקר- העגבניות. ברגע שהחום עולה, העגבניות מגירות את הנוזלים היישר אל הדג.

מתכון מאת: קובי חיון,hayon-k@inter.net.il

סלמון צלוי של אורלי פלאי-ברונשטיין. נמרוד סונדרס
סלמון צלוי של אורלי פלאי-ברונשטיין

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג פילה סלמון
  • 5 עגבניות בשלות
  • 3 פלפלים אדומים
  • 3 בצלים גדולים
  • 6-8 פלפלים חריפים
  • לתיבול:
  • פלפל
  • מלח
  • פפריקה חריפה
  • אורגנו
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים את הדגים ומורחים במיץ לימון.
  • 2. חותכים את כל הירקות לרצועות עבות. מניחים את הדגים בתבנית ועליהם מניחים את הירקות, כשהעגבניות למעלה.
  • 3. בוזקים מלח, פלפל, אורגנו. מעל מזלפים שמן זית.
  • 4. אופים כ-30 דקות בחום נמוך, כ-170 מעלות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully