איך לבשל? סחלב
אורלי פלאי מבשלת פודינג חם, סמיך ומתובל שעושה חם ונעים בחורף. אז בפעם הבאה שיש אורחים, תחליפו את הקפה ועוגה בסיר סחלב מהביל
אורלי פלאי מבשלת פודינג חם, סמיך ומתובל שעושה חם ונעים בחורף. אז בפעם הבאה שיש אורחים, תחליפו את הקפה ועוגה בסיר סחלב מהביל
אופים קצת אחרת: ארז קומרובסקי מכין לחם שבדי שטוח מצופה בשומשום מלא, כשכמיטב המסורת הסקנדינבית - אפשר לתלות אותו במזווה במשך כל החורף
רוצים לגוון בסופגניות החג המסורתיות? אורלי פלאי-ברונשטיין במתכון לצ'ורוס טבעוני - סופגניות ספרדיות קריספיות הנפוצות בדרום אמריקה
רוצים לפנק את הילדים בחג החנוכה בנשנוש שידבר ללבם? מאיה דרין מטגנת לביבות כרובית חמות וממכרות שמורכבות גם מגבינת עיזים רכה, פתיתים ואגוזים
בלי ביצים, פירורי לחם או גבינות - כל מה שצריך ללביבה הענקית הזאת זה בסך הכל תפוחי אדמה טובים ותבלינים. דרור פילץ מתארח אצל אורלי פלאי ברונשטיין בטור חנוכה חגיגי
עגבניות מיובשות ושזופות תוצרת בית יוסיפו טעם ועניין לכל מנה. מאיה דרין צולה אותן עם שום מתובל ומשדכת לסלט צבעוני עם שעועית שחורה ושני סוגי בצל
סלט טאבולה קצוץ דק, טחינה ירוקה מתובלת ודגים נפגשים בצלחת אחת. מאיה דרין מתקתקת ארוחה כיפית וצבעונית לכל המשפחה
השבוע מארחת אורלי פלאי את ניר חצרוני, שמכין מנה שכולה ניחוחות מהודו: דג בתבלינים עם ירקות ותערובת גראם מסאלה שמעניקה למנה טעמים חמים ומתוקים