מקפא וניל ועוגיות
מתכון של חברת "אסם"למקפא וניל ועוגיות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילה אינטסטנט פודינג וניל אסם
- 200 גר' ביסקוויט בטעם קינמון או ביסקוויט בטעם קפוצ'ינו אסם
- 2 כוסות שמנת מתוקה
- לעיטור :
- מעט פירות
אופן ההכנה
- 1. מקציפים את השמנת ואינסטנט הפודינג יחדיו.
- 2. שוברים את העוגיות ומאחדים את השברים עם הקצפת בתנועת עטיפה.
- 3. מניחים בתבנית מוארכת מחופה בניילון נצמד ומקפיאים למשך כ 24 שעות.
- 4. פורסים ומניחים בצלחת הגשה. מעטרים בפירות.