וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פרגית ממולאת באורז ושקדים צלויה ברוזטה

רוזטה היא משקה המבוסס על שקדים, וכשהיא עוטפת פרגית ממולאת באורז ושקדים, הטעם פשוט אלוהי. מתכון באדיבות "ליוונט" ו"באר טוביה עופות איכות"

מתכון מאת: מערכת וואלה

פרגית ממולאת באורז ושקדים צלויה ברוזטה (אסם). מערכת וואלה
פרגית ממולאת באורז ושקדים צלויה ברוזטה (אסם)

מצרכים למתכון

  • 1 פרגית מבית "עופות איכות באר טוביה"
  • 1 כוס אורז מבושל
  • 2 בצלים מטוגנים
  • שקדים קלויים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • לרוטב:
  • ¼ כוס רוזטה
  • 1 כף עראק

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את האורז עם השקדים, התבלינים והבצל המטוגן.
  • 2. ממלאים את הפרגית בתערובת.
  • 3. מערבבים את העראק והרוזטה ומושחים את הפרגית.
  • 4. צולים בתנור בחום 200-180 מעלות , 35-30 דקות, מוציאים מס' פעמים למשיחות חוזרות.
  • 5. מוציאים מהתנור, יוצקים מעל את הרוזטה ומגישים חם ומיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully