ריבת ענבים

ענבים (Artoday)
ענבים (Artoday)

מצרכים

  • 1 ק"ג ענבים רצוי ללא גרעינים
  • כ800 גרם סוכר
  • אפשר:אגוזי מלך
  • פרוסות לימון טרי

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים בסיר את הענבים (ללא הענפים) עם סוכר עד שכול הנוזלים מתעדים.
  • 2. אם הענבים עם גרעינים הם צפים בזמן הבישול ואפשר להוציא אותם עם כף מסננת צפופה.
  • 3. ממשיכים לבשל עד שצבע הופך לכהה על אש קטנה. בשלב זה אפשר להוסיף אגוזי מלך שבורים גס מאוד ולימון פרוס דק.
  • *האם הריבה מוכנה? אפשר לבדוק ידי כך : שמים כף ריבה על צלחת קרה ומעבירים פס עם כף אם הפס לא נסגר הריבה מוכנה.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם