וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ריבת תאנים עם יין אדום

מתכון מאת: מרסייה לבקוביץ',, מערכת וואלה

ריבת תאנים עם יין אדום. נמרוד סונדרס
ריבת תאנים עם יין אדום

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג תאנים
  • 700 גרם (1/2 3 כוסות) סוכר
  • 120 מ"ל (1/2 כוס) יין אדום, עדיף לא יבש
  • 1 מקל וניל, חתוך לאורכו

אופן ההכנה

  • 1.שוטפים את התאנים וחותכים אותן לחצאים או לרבעים.
  • 2.מערבבים את כל החומרים בסיר, ומשאירים כך למשך לילה שלם.
  • 3.למחרת מבשלים על אש גבוהה, עד לרתיחה. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כ-40 דקות.
  • 4.מוציאים את מקל הווניל ומגרדים ממנו את הגרעינים אל תוך הריבה, תוך כדי ערבוב

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully