ריבת פומלה למון גראס וטפיוקה

מתכון לריבה לא שדרגתית שתשדרג את הטוסט בבוקר

מתכון מאת: הילה פרי, מערכת וואלה!
ריבה. אפיק גבאי
ריבה

מצרכים

  • לצנצנת:
  • 3 פומלות
  • 1/2 1 ק"ג סוכר
  • 3 ענפים למון גראס
  • 4-5 כפות טפיוקה יבשה (50 גרם)

אופן ההכנה

  • 1. מקלפים את הפומלות, את הקליפות חותכים לרצועות בעובי של כ1/2 ס"מ.
  • 2. חולטים את הקליפות במים רותחים 4 פעמים על מנת להיפטר ממרירותן.
  • 3. מוסיפים לקליפות הפומלה החתוכות את הסוכר וענפי הלמון גראס, אותם חותכים באמצע ומבשלים במשך כשעה ברתיחה עדינה עד שהקליפות הופכות שקופות.
  • 4. מוציאים את ענפי הלמון גראס.
  • 5. את הטפיוקה מבשלים בנפרד: מרתיחים בסיר כליטר מים. מוסיפים את הטפיוקה למים הרותחים ומבשלים ברתיחה במשך 10 דקות. מסננים במסננת ושוטפים תחת מים קרים.
  • 6. מערבבים לתוך הריבה ומעבירים לצנצנות מעוקרות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully