פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ריבת פומלה למון גראס וטפיוקה

      מתכון לריבה לא שדרגתית שתשדרג את הטוסט בבוקר

      5 מדרגים / 3.54 כוכבים

      ריבה (אפיק גבאי)
      ריבה (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • לצנצנת:
      • 3 פומלות
      • 1/2 1 ק"ג סוכר
      • 3 ענפים למון גראס
      • 4-5 כפות טפיוקה יבשה (50 גרם)

      אופן ההכנה

      • 1. מקלפים את הפומלות, את הקליפות חותכים לרצועות בעובי של כ1/2 ס"מ.
      • 2. חולטים את הקליפות במים רותחים 4 פעמים על מנת להיפטר ממרירותן.
      • 3. מוסיפים לקליפות הפומלה החתוכות את הסוכר וענפי הלמון גראס, אותם חותכים באמצע ומבשלים במשך כשעה ברתיחה עדינה עד שהקליפות הופכות שקופות.
      • 4. מוציאים את ענפי הלמון גראס.
      • 5. את הטפיוקה מבשלים בנפרד: מרתיחים בסיר כליטר מים. מוסיפים את הטפיוקה למים הרותחים ומבשלים ברתיחה במשך 10 דקות. מסננים במסננת ושוטפים תחת מים קרים.
      • 6. מערבבים לתוך הריבה ומעבירים לצנצנות מעוקרות.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -