ריבת אגסים וחרדל

מתכון לריבה לא שגרתית

מתכון מאת: הילה פרי, מערכת וואלה!
ריבה. אפיק גבאי
ריבה

מצרכים

  • 1 ק"ג אגסים קלופים וחתוכים
  • 700 גרם סוכר
  • 150 מל יין לבן
  • קליפה מ1/2 לימון
  • מיץ מלימון אחד
  • 2 כפות זרעי חרדל

אופן ההכנה

  • 1. את האגסים מקלפים, חותכים לשישיות ומנקים מגרעינים.
  • 2. בסיר מניחים את האגסים, הסוכר, יין לבן, קליפת ומיץ הלימון- מבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי.
  • 3. כדי לבדוק אם הריבה מוכנה- שמים כף על צלחת, מכניסים למקפיא למספר דקות, מוציאים ומסמנים פס בריבה עם האצבע, אם הפס נשאר יציב- הריבה מוכנה. אם לא, ממשיכים לבשל.
  • 4. כשהריבה מוכנה, מוסיפים את זרעי החרדל וממשיכים לבשל למשך 5 דקות נוספות, מעבירים לצנצנות מעוקרות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully