וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סופגניות בריוש של "בראון"

מתכון מאת: אבי מלמדסון, מערכת וואלה

צילום: לירז אלה עריכה: אמיר קוטיגרו

מצרכים למתכון

  • לכ-60 סופגניות קטנות:
  • 550 מ"ל חלב
  • 100 גרם שמרים טריים
  • 300 גרם סוכר
  • 7 חלמונים מביצים גדולות
  • קליפה מגוררת מלימון אחד
  • תוכן של מקל וניל אחד
  • 1.5 ק"ג קמח
  • 1 כף מלח
  • 250 גרם חמאה רכה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בקערת מיקסר את החלב, השמרים, הסוכר, החלמונים, קליפת הלימון וגרגרי וניל.
  • 2. מוסיפים קמח ומערבבים במשך כדקה.
  • 3. מוסיפים מלח וחמאה ומעבדים, עד לקבלת בצק חלק.
  • 4. מתפיחים את הבצק במשך כשעה (עד שהוא מכפיל את נפחו).
  • 5. מחלקים את הבצק לכדורים קטנים (50 גרם כל כדור).
  • 6. מניחים את הכדורים על נייר אפייה ומכסים בניילון. מתפיחים עד שהם מכפילים את נפחם.
  • 7. מחממים בסיר שמן עמוק עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 160 מעלות, ומטגנים את הכדורים כ-2-3 דקות מכל צד.
  • 8. מזריקים ריבה לכל סופגנייה וזורים עליה אבקת סוכר.
  • בראון: מכינים סופגניות כמו מקצוענים

  • סופגניות אפויות עם מילוי שוקולד וציפוי שקדים

  • סופגניות של "ביסקוטי"

  • סופגניית ריבה של רולדין

  • ריבת פומלה למון גראס וטפיוקה

  • פאי תפוחים בטוסטר משולשים

  • קונפיטורה גויאבה

  • ריבת אגסים וחרדל

  • ארטיק מלבי

  • סופלה מלבה פודינג

  • חיתוכיות ריבה וחלבה

  • ריבת שושנים

  • עוגת פנקייקים עם קרם וניל וסוכריות צבעוניות

  • ריבת תפוחים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully