סופגניות בריוש של "בראון"

מתכון מאת: אבי מלמדסון, מערכת וואלה!
(צילום: צילום: לירז אלה עריכה: אמיר קוטיגרו)

מצרכים

  • לכ-60 סופגניות קטנות:
  • 550 מ"ל חלב
  • 100 גרם שמרים טריים
  • 300 גרם סוכר
  • 7 חלמונים מביצים גדולות
  • קליפה מגוררת מלימון אחד
  • תוכן של מקל וניל אחד
  • 1.5 ק"ג קמח
  • 1 כף מלח
  • 250 גרם חמאה רכה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בקערת מיקסר את החלב, השמרים, הסוכר, החלמונים, קליפת הלימון וגרגרי וניל.
  • 2. מוסיפים קמח ומערבבים במשך כדקה.
  • 3. מוסיפים מלח וחמאה ומעבדים, עד לקבלת בצק חלק.
  • 4. מתפיחים את הבצק במשך כשעה (עד שהוא מכפיל את נפחו).
  • 5. מחלקים את הבצק לכדורים קטנים (50 גרם כל כדור).
  • 6. מניחים את הכדורים על נייר אפייה ומכסים בניילון. מתפיחים עד שהם מכפילים את נפחם.
  • 7. מחממים בסיר שמן עמוק עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 160 מעלות, ומטגנים את הכדורים כ-2-3 דקות מכל צד.
  • 8. מזריקים ריבה לכל סופגנייה וזורים עליה אבקת סוכר.
  • בראון: מכינים סופגניות כמו מקצוענים

  • סופגניות אפויות עם מילוי שוקולד וציפוי שקדים

  • סופגניות של "ביסקוטי"

  • סופגניית ריבה של רולדין

  • קונפיטורת לימון

  • חרוסת של שי-לי ליפא

  • סופגניות יווניות

  • עוגיות חמאה במילוי ריבת תות

  • ריבת דלעת וטימין

  • סופלה מלבה פודינג

  • ריבת תפוחים

  • ריבת תותים ועגבניות שרי

  • צ'אטני קליפות אבטיח

  • ריבת תאנים עם יין אדום

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully