- 1. מערבבים בקערת מיקסר את החלב, השמרים, הסוכר, החלמונים, קליפת הלימון וגרגרי וניל.
-
- 2. מוסיפים קמח ומערבבים במשך כדקה.
-
- 3. מוסיפים מלח וחמאה ומעבדים, עד לקבלת בצק חלק.
-
- 4. מתפיחים את הבצק במשך כשעה (עד שהוא מכפיל את נפחו).
-
- 5. מחלקים את הבצק לכדורים קטנים (50 גרם כל כדור).
-
- 6. מניחים את הכדורים על נייר אפייה ומכסים בניילון. מתפיחים עד שהם מכפילים את נפחם.
-
- 7. מחממים בסיר שמן עמוק עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 160 מעלות, ומטגנים את הכדורים כ-2-3 דקות מכל צד.
-
- 8. מזריקים ריבה לכל סופגנייה וזורים עליה אבקת סוכר.