פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      ריבת תפוחים

      את הריבה נוהגים להכין לערב ראש השנה, ולשאר ימי החג, כמנהג מאכל התפוח בדבש

      4 מדרגים / 3 כוכבים

      אוכל עיראקי (יח
      אוכל עיראקי (יח"צ)

      מצרכים

      • 1 ק"ג תפוחים
      • 1 ק"ג סוכר
      • 1 כוס מים

      אופן ההכנה

      • 1. קולפים את התפוחים ומוציאים את הליבה והגרעינים.
      • 2. חותכים כל תפוח לרבעים ומכניסים לסיר. מפזרים מעל את הסוכר, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
      • 3. מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה, עד שהתפוחים הזהיבו קלות. מסירים מהאש.
      • 4. מעבירים את הריבה לצנצנת מעוקרת ושומרים בקירור.
      • טיפ: יש להכין את הריבה מתפוחים אדומים מובחרים, המדגישים את הטעם. לא מבשלים יותר מדי, כדי לשמור על צורת רבעי התפוח.
      • לעוד מתכונים לראש השנה

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -