מתכונים חמים

ריבת תפוחים

את הריבה נוהגים להכין לערב ראש השנה, ולשאר ימי החג, כמנהג מאכל התפוח בדבש

מתכון מאת: רינה כהן, מערכת וואלה! NEWS
  • 40 דקות עבודה

  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

אוכל עיראקי

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 ק"ג תפוחים
  • 1 ק"ג סוכר
  • 1 כוס מים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את התפוחים ומוציאים את הליבה והגרעינים.
  • 2. חותכים כל תפוח לרבעים ומכניסים לסיר. מפזרים מעל את הסוכר, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  • 3. מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה, עד שהתפוחים הזהיבו קלות. מסירים מהאש.
  • 4. מעבירים את הריבה לצנצנת מעוקרת ושומרים בקירור.
  • טיפ: יש להכין את הריבה מתפוחים אדומים מובחרים, המדגישים את הטעם. לא מבשלים יותר מדי, כדי לשמור על צורת רבעי התפוח.
  • לעוד מתכונים לראש השנה

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully