ריבת תפוחים

לראש השנה אבל לא רק: ריבת תפוחים משלושה מרביכים - קלה להכנה שלא תוכלו להפסיק לזלול

מתכון מאת: רינה כהן, מערכת וואלה!
ריבת תפוחים. רינה כהן,
ריבת תפוחים עיראקית(צילום: רינה כהן)

מצרכים להכנת ריבת תפוחים

אופן ההכנה

איך מכינים ריבת תפוחים?

  • 1קולפים את התפוחים ומוציאים את הליבה והגרעינים.
  • 2חותכים כל תפוח לרבעים ומכניסים לסיר. מפזרים מעל את הסוכר, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  • 3מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה, עד שהתפוחים הזהיבו קלות. מסירים מהאש.
  • 4מעבירים את הריבה לצנצנת מעוקרת ושומרים בקירור.
  • טיפ: יש להכין את הריבה מתפוחים אדומים מובחרים, המדגישים את הטעם. לא מבשלים יותר מדי, כדי לשמור על צורת רבעי התפוח.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully