מתכונים חמים

ריבת תפוחים

לראש השנה אבל לא רק: ריבת תפוחים משלושה מרביכים - קלה להכנה שלא תוכלו להפסיק לזלול

מתכון מאת: רינה כהן, מערכת וואלה!
  • 10 דקות עבודה

  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

ריבת תפוחים עיראקית (צילום: רינה כהן)

מחשבון המרות

מצרכים להכנת ריבת תפוחים

    • 1 ק״גתפוחים
    • 1 ק״גסוכר
    • 1 כוסמים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

איך מכינים ריבת תפוחים?

  • 1קולפים את התפוחים ומוציאים את הליבה והגרעינים.
  • 2חותכים כל תפוח לרבעים ומכניסים לסיר. מפזרים מעל את הסוכר, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  • 3מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה, עד שהתפוחים הזהיבו קלות. מסירים מהאש.
  • 4מעבירים את הריבה לצנצנת מעוקרת ושומרים בקירור.
  • 4טיפ: יש להכין את הריבה מתפוחים אדומים מובחרים, המדגישים את הטעם. לא מבשלים יותר מדי, כדי לשמור על צורת רבעי התפוח.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully