- 1. מכניסים למיקסר קמח, סוכר, מלח ושמרים, ומערבבים כ-10 שניות בעזרת וו לישה.
-
- 2. מוסיפים ביצים, מים ואלכוהול, ולשים.
-
- 3. לאחר כ-5 דקות לישה במהירות 1, כשהבצק חצי אלסטי, מוסיפים את החמאה ומגבירים למהירות 2, עד שמקבלים בצק רך, מבריק ואלסטי.
-
- 4. עוטפים בניילון את הקערה עם הבצק ומתפיחים למשך לילה במקרר.
-
- 5. מחלקים את הבצק ליחידות של 40 גרם כל אחת. מגלגלים לכדורים ומסדרים להתפחה על מגש שרופד בנייר אפייה מוברש בשמן.
-
- 6. מניחים את הכדורים במקום חמים להתפחה נוספת, כששקית ניילון מכסה אותם, וממתינים עד שהכדורים כמעט יכפילו את נפחם.
-
- 7. בסיר טיגון מחממים שמן ל-160 מעלות. הופכים בזהירות את הסופגניות לתוך השמן, אחת אחרי השנייה, מטגנים כ-2-3 דקות מכל צד ומעבירים לנייר סופג.
-
- 8. מחכים שהסופגניות יצטננו מעט, ואז מזריקים לתוכן ריבה.