קונפיטורה גויאבה
מתכון של השף רונן סקינזיס ממאנטה ריי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-3 ק"ג ריבה
- 2 ק"ג גויאבה אדומה או צהובה בשלה
- 1/2 1 קילו סוכר
- 1 כוס מים
- מיץ מלימון אחד
- קמצוץ פלפל שחור גרוס
- גבעול טימין
אופן ההכנה
- .חותכים את הפירות לרבעים ומניחים את כל המרכיבים בסיר. מבשלים על להבה בינונית ומערבבים בזהירות מדי פעם עד שהסוכר נמס.
- 2.מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כשעה וחצי.
- 3. מוציאים את הטימין, טוחנים בבלנדר ידני בזהירות ושומרים על מוצקות העיסה.
- 4. .מסננים את הקונפיטורה וזורקים את הגרעינים.
- 5. מגישים עם קרם פרש ליד פרנצ' טוסט, פנקייק או טוסט.