לביבות גויאבה וחלומי
מתכון של השף ניר צוק
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 גויאבות מגורדות (250 גר') בלי הגרעינים
- 70 גרם קמח
- 100 גרם גבינת חלומי מגורדת
- 50 גרם סוכר חום
- 1 ביצה
- חמאה לטיגון
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את הגויאבות עם גבינת החלומי ומוסיפים את הקמח, הביצה והסוכר החום ומערבבים היטב.
- 2. ממיסים מעט חמאה במחבת על אש נמוכה ומניחים בעזרת כף גדולה מהמאסה במחבת, כאשר הבלילה משתחררת בקלות הופכים ומטגנים עד להזהבה.
- 3. מומלץ להגיש עם גלידת וניל.